Doplněk stravy s kurkumou inSPORTline GoldenVitality 120 tablet

Prvotřídní produkt Doplněk stravy s kurkumou inSPORTline GoldenVitality 120 tablet od populárního výrobce za přívětivou cenu 849 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
849 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 5.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tablety rozpustné v ústech s extraktem z kurkumy dlouhé s vitamínem D3.. Chcete podpořit své zdraví a cítit se lépe každý den? Patentovaný doplněk stravy s kurkumou inSPORTline GoldenVitality 120 tablet je pro vás tím nejlepším společníkem v cestě za lepším já. Díky velkému obsahu kurkuminu, který má silné protizánětlivé a antioxidační účinky, posiluje imunitu a podporuje trávení. Jeho složení zlepšuje vstřebatelnost, a tak se kurkumin dostane tam, kde ho vaše tělo potřebuje nejvíce. Díky v ústech rozpustným tabletám si ho navíc můžete dopřát ať už jste doma nebo na cestách.  

Doplněk stravy s kurkumou inSPORTline GoldenVitality 120 tablet je jediný patentovaný doplněk stravy s biologicky dostupným kurkuminem ve formě perorálně rozpustných tablet pro maximální vstřebatelnost a snadné použití. Byl vyvinut ve spolupráci s 1. LF UK - vědecká studie potvrdila 100% vstřebatelnost kurkuminu oproti klasickým produktům a 220x zvýšenou rozpustnost kurkuminu.

Klíčové vlastnosti: 

podporuje správnou funkci imunitního systému
má antioxidační účinky
zlepšuje funkci trávícího systému
pomáhá při boji se záněty
zlepšuje vstřebávání vitamínů 
tablety jsou rozpustné v ústech

Patentovaný vzorec

Patentováno v ČR CZ 307916
Patentováno v USA US 11331281B2
Patentováno v EU (EP 3400932)
Patentováno v Kanadě (CA ​​3.004.220)

Dávkování: 1 tableta 2x denně (ráno a večer), rozpustit v ústech, nezapíjet, nepolykat

Upozornění: Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C v původním obalu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nekonzumujte v případě alergie na kteroukoliv složku produktu. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let.  V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte se svým lékařem.Složení: ExciODT excipient (plniva (škrob, celulóza), sladidlo (erythritol), plnivo (modifikovaný škrob), protispékavá látka (oxid křemičitý), stabilizátor (mono – a diglyceridy mastných kyselin), sladidlo (steviol-glykosidy)), sladidlo (mannitol), extrakt z oddenku kurkumy dlouhé (Curcuma longa, 95 % kurkuminu a ostatních kurkuminoidů), slunečnicový lecitin, přírodní aroma, vitamin D3 (cholekalciferol), extrakt z pepřovníku černého (Piper nigrum L., 95 % piperinu). Může obsahovat stopy mléka, sóji a vajec. Vhodné pro vegetariány.
 

Aktivní látky

1 denní dávka
(2 tablety)

% RHP*

Standardizovaný extrakt kurkumy dlouhé
(95% curcuminoidů) (oddenek)
6 mg
není stanoveno

Vitamin D3
20,5 μg
50 %

* RHP referenční hodnota příjmu
Hmotnost: 12 g. Balení obsahuje 120 tablet = 60 denních dávekPodívejte se také na další položky v našem katalogu. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro dnešní den.

Popis produktu Doplněk stravy s kurkumou inSPORTline GoldenVitality 120 tablet

  • Cena: 849 Kč
  • EAN: 8596084180322

Doplněk stravy s kurkumou inSPORTline GoldenVitality 120 tablet

Další produkty od výrobce

Insportline

Doplněk stravy s kurkumou inSPORTline GoldenVitality 120 tablet od top výrobce Insportline - tento artikl se na vás těší za jedinečnou cenu 849 Kč. Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Pro objednávku nad Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Česká pošta Balík do balíkovny: +63 Kč
  • Česká pošta Balík do ruky: +89 Kč
  • Česká pošta Balík na poštu: +79 Kč
  • DPD: +89 Kč
  • PPL: +89 Kč
  • GLS: +89 Kč
  • Zásilkovna: +63 Kč
Platba

  • Dobírka: +30 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • GooglePay: Zdarma
  • Twisto: Zdarma
text-format